petek, 16. oktober 2009

Bruh, šit, bad

Koktejl občutkov, ki se preliva v meni, je strup! Malo veselja, malo žalosti, malo zaskrbljenosti, malo pogrešanja, malo iskrivosti, malo zanimanja ... in iz tega postanem skakjoče nasmejano bitje z grenkimi solzami v očeh.

Stanovanje v Ljubljani predajam v druge roke, glede Štajerskega domovanja se stvari komplicirajo, da me od njih boli glava. Zaključila sem projekt v službi in imam nekaj prostih dni, da si uredim stvari, hkrati pa so mi ponudili novo delovno mesto, za katerega je potrebno še malo počakati in fejst držati pesti, da si ne premislijo (oh moj bog, kako smo optimistični). Vendar, če ga sprejmem, bom čisto zares nekaj časa ostala doma, kjer pa zares ne uživam. Razen ko grem v Maribor k Johnnyju in mojim lubicam. In najraje bi se kar tja preselila. Vendar pa o vsem tem, kaj bo, sploh nočem razmišljati, ker mi nemudoma izbriše nasmešek iz obraza, jaz pa uživam v veselju zaradi malih stvari, ki mi prižge iskrice v očeh.

Ja, ta mesec je res poln presenečenj. In še naprej se puščam presenetiti. Kaj drugega mi sploh ne preostane.

3 komentarji:

  1. upam da se ti čimvečkrat prižgejo iskrice v očeh *)
    Zanima me pa nekaj, če se ne motim se ukvarjaš s podobnim delom kot sam-prevajanje, morda bi lahko kdaj izmenjala kakšne ideje?

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, seveda bi lahko. jaz sicer tukaj nimam objavljenega mail naslova, sem pa videla, da ga imaš ti. Ti bom kr takoj poslala mail, da boš imel moj manj formalni kontaktni naslov, kjer se lahko vse pomeniva :D

    OdgovoriIzbriši
  3. sup, lep sproščujoč vikend ti želim :D

    OdgovoriIzbriši