petek, 24. julij 2009

Koga luna nosi

V enem dnevu sta mi dva tipa rekla, da bi seksala z menoj (medtem ko sem pila martini in se izogibala takim temam). In mi obljubila sanjski seks. Jupi! Oba sta bila od mene manjša eno glavo. (kaj bi bilo tu sanjskega, da tipa izgubim med rjuhami?)

Res prijazno sem odvrnila, da se to ne bo zgodilo niti v njunih najbolj divjih sanjah. Change the subject before I die laughing.

3 komentarji:

  1. Hahahahahahaha, tebi pa hodi po glavi to, da sta za eno glavo manjša od tebe. Hej šuši, evolucijo je treba znati uravnavati! ;) Meni je eden nižji bil dovolj do kraja života. Zdaj gledam samo še tiste nad meter 85 ;) Manjše ne dolazi u obzir. Pa izgleda, da se ti ne seksa :P

    OdgovoriIzbriši
  2. veš kaj, jaz manjših tipov sploh ne morem jemati resno. In tudi rabim visokega, močnega, odločnega - kateremu se ne smejim, ko pribije kaj takšnega. Torej, nad meter 85 :D Nikoli se m i en bo tako seksalo, da bi zagarabila kar prvega, ki pride mimo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. I feel you. :P
    Jaz sem tudi rekla, da za manjšimi več ne pogledam, a kaj ko pa je tolikooo lepih moških, ki so (vsaj) eno glavo nižji od mene. Lepotani, mamicuim! ;) Ampak! Po nižjem res ni potrebe, ker ni lepšega, ko se pri 183 centimetrih moram postaviti na prste, da ga lahko pusam :P

    OdgovoriIzbriši