sobota, 14. april 2012

Kot novo

Spremenila sem se v eno veliko cmihajočo, jokajočo, ne hendlajočo pussy ass. So what. Dobro je, če imaš v času, ko si broke(en), v ožjem krogu prijateljev kakšenga psihologa, ki ti pove, da ni nič čudnega, če bi občasno koga nabrcal v rit, in da ti res ni treba pobrat vsega šita na svetu in ga popravit.

Tud touchy sem. In veselo opletam s sarkazmom. Čudežno sem še vedno nasmejana in čeprav se nekateri očitno ukvarjajo s vprašanjem, s kom seksam, to ni to. Se pač rada smejim. Tudi ko kupim naslednji neuporabni par čevljev in se naročim za novo frizuro (na tem mestu moram priznati, da imam super frizerja, ki se prilagodi mojim redkim mirnim vikendom doma) ali štejem korake do konca. Kako že gre zaporedje? Kaj je naslednje? Dokler ne ugotovim, bom še naprej zabluzila kakšne večere z babmi vsa poskakujoča s strogo prepovedano cuba libre v roki. Mogoče mi bo kdo vmes pojasnil, zakaj se mi je noga skrčila za skoraj dve številki.

Nevrotična pička se je malo umaknila v ozadje in tudi OCD se je malo umiril. Izkoristim še tista dva bona za razvajanje in bom kot nova. Ipak sem kot veleposestnica, na dan, ko mi je lajf stisnil štempelj povprečnega slovenca na čelo, poskakovala po granitnih kockah v visokih petah. Da ne pozabimo - ko bom velika, bom predsednica uprave. Here you go - new plan for life.

4 komentarji:

  1. Najdi nekoga, ki ti bo objasnil zakaj se ti je noga skrčila za dve številki, potem pa ta podatek posreduj meni. Dop*zdilo mi je (ne)kupovanje prevelikih čevljev.
    Ko boš predsednica uprave mi prsim sporoči. Čez dve leti bom iskala zaposlitev.

    OdgovoriIzbriši
  2. breakyaface ... lepo slišati :D

    Ruth ... sem se spomnila nate, ko sem videla, da so mi vsi lanski čeveljci preveliki. In upam, da se tudi tebi noga skrči. Kdo mi bo to pojasnil pa ne vem. Trenutno trdimo, da je to zaradi načina prehrane. Minus 15 kg se mora poznat tudi na nogi :D čez 2 leti verjetno še ne bom predsednica uprave, bom pa rihtala službo, če bom lahko ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Höm. Je nekaj v tem. Ko sem shujšala, so se mi noge skrčile. In 42-ka mi je postala ravno prav. Zdaj pa imam spet mukotrpeče šetajoče izkušnje v istih čevljih. Kar pomeni le eno - od danes dalje hujšam. Vsaj dan bom hujša! ;))
    Ahahahaha, služba - čez dve leti.
    Over and out! ;)

    OdgovoriIzbriši