sreda, 2. marec 2011

Petkova rožnata očala

Vreme, luna, PMS, dolgi dnevi v službi in bolnišnici, že skoraj nadnaravna potreba po kavi, ki se je še vedno pridno izogibam, povečano poseganje po čokoladi ... in težave, ki jih že en sam dan izven diete prinese.

Po celem tednu (pravzaprav že več tednov) z mislijo, kako nujno rabim pijačko z mojim srcatom, ki ga še par mesecev ne bo iz tujine, in kako zelo ga pogrešam, pa čeprav se tudi sicer ne vidiva preveč pogosto, da ne pozabimi omeniti sekiranja, ker se nisva uspela posloviti, mi je na ta petkov večer na daljavo prebral misli. Par minut komunikacije in mahanja preko modernih komunikacijskih sredstev je tehtnico tega dneva končno premaknilo iz minusa v plus. I praise the day we met, kljub bizarnemu načinu in nikoli izpolnjenemu namenu najine velecenjene predstavitve.

Za danes tako imam rožnata očala, v naslednjih tednih pa se bom lahko ukvarjala s tem, kdaj grem na obisk.

2 komentarja:

  1. Lubica, diete so izgovor za mazohizem in lenobo. Učinkov tko nikol ni z njimi.

    Pohvalno, da maš nekoga, ki ti lahko tkole polepša dan. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lubček, dieta je zaradi zdravja, ne zaradi hujšanja. Mazohizem je sicer prisoten, definitivno pa ne lenoba, ker glede na dovoljeno hrano kar dolgo časa stojim pred štedilnikom in ropotam po kuhinji, da pridem do kosila.

    To imam pa srečo ;)

    OdgovoriIzbriši