petek, 31. december 2010

Kdo je ukradel praznike?

Že pred Božičem me je obiskal sam Grinch in mi raztural kompletne praznike. Ja, zoprna sem. Želodec me boli, ledvice me bolijo in doma imam dva tečna bolnika. Če kdo kaj narobe sikne, ga naderem brez slabe vesti, ljudi sem pripravljena metati iz avta, če mi težijo, in hrano, ki komu ne paše, splaknem med zlate ribice.

Letošnje silvestrovo se mi zdi kot prisilni fuk z nekim starim prdcem za tistih par fičnikov, ki se bodo valjali po umazanih rjuhah.

Najraje bi spala doma, zabila okna in vrata, zvočno izolirala zidove in izklopila mobitel, da mi ne bi kdo težil s pijanskimi sms-i. Namesto tega se bom uredila v bleščečo mlado damo, se peljala v Vukojebino in se med večerjo, ki je itak ne bi smela jesti, in srkanjem vode prijazno nasmihala. Sej vem, da me specialni vlači ven dobronamerno, in da si zasluži Nobelovo nagrado za mir, ker me uspe prenašati zadnje tedne, ampak moj shujšani telešček je danes še posebno poln težkih kovin, ker si želi, da bi vse skupaj čim prej minilo. Ja, kot tista kurba iz zgornjega odstavka.

Kot da bo jutri prinesel kaj novega.

3 komentarji:

  1. Bo, novo številko na koledarju in precej več slabe volje, ko se glave streznejo...

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, sam da te prenašajo, pa je vse ok. Če te ne bi, bi bilo huje ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. sakir, tvoja napoved se je uresničila :D

    Špelca, saj me morajo ;)

    OdgovoriIzbriši