torek, 4. september 2012

Pink and polka dots

To dvoje me napada zadnje čase. Verjetno zaradi pomanjkanja osebnega življenja. Še malo, pa si bom kupila ceneno majico z živalskim vzorcem in opetkana šla zvečer sedet na kavo in čakat prvega majmuna, ki pride mimo. Sedenje iz varnostnih razlogov - da si ne zlomim vratu pri hoji.

Sem si pa zato skoraj polomila nohte. Od tega, ker sem si zaželela lobotomije. Koliko tipom natančno moraš rečt, da se seliš, da jim potegne, da bo treba kakšno omaro prestavit? Če so že izgubili primat pri družinskem proračunu, bi lahko vsaj nekje bili uporabni. In če mi še en omeni kabl, ko sama priklapljam TV, ga bom na gobčka. Resno? Kabl? Menda ja najdem preklemansko vtičnico.

Med dvema željama po tem, da se resnično in nepreklicno vdam lobotomiji, je posvetil žarek upanja s komunikacijo, ki že v prvem stavku vsebuje kompliment. Nekako dih jemajoče je tole. Čeprav tudi zdrava mera ljubosumja sede, ampak samo na pravi osebi. Trenutno glasujem za komplimente. Potem obljubim, da bom razbila kakšno skodelico s pikami. Najlepša se je pač izgubila in jo moram z nečim nadomestiti. Pa še znižane so bile.

O tem, da bom jutri za v službo najbrž spet oblekla roza majico, bom razpravljala kdaj, ko ne bom čepela v roza pižami in se držala za glavo.

6 komentarjev:

  1. Šuši lepo pozdravljena

    Sem Andraž Gavez, vodja spletne trgovine MojaČokolada.si (www.mojacokolada.si), kjer združujemo širok nabor vseh čokoladnih izdelkov. Ker iščemo različne načine promocije, sem razmišljal tudi o povezavi z blogerji in blogerkami. Moram priznati, da mi je tvoj blog zelo všeč in zelo bi bil vesel, če bi se uspela dogovoriti o morebitnem "čokoladnem sodelovanju". Vesel bi bil kakšne objave, v zameno pa lahko ponudim kakšno čokolado ali dve :)

    V kolikor bi bila kakšna možnost, mi prosim sporoči (andraz.gavez@gmail.com).

    p.s. Oprosti ker pišem kar preko komentarja, vendar nisem zasledil tvojega kontakta ..

    lp
    Andraž

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, kontakta nalašč nimam nikjer :) Žal ne morem, ne samo zaradi narave moje službe, ampak tudi zato, ker sem pravzaprav alergična na čokolado oz. je ne bi smela jesti :) Razen ene vrste, ki pa je ne prodajajo v Sloveniji :) Želim ti veliko sreče v nadaljnjem iskanju sodelavcev :)

    OdgovoriIzbriši
  3. No, ko boš našla tipe za pomoč pri selitvi, bom vriskala od veselja zate. Men sta kolega, s katerima sem bila zmenjena, da mi pomagata pri prestavljanju omar iz ene sobe v drugo, nazadnje rekla, da je brezzveze, da to delamo, ker se bom itak selila kmalu na DOlenjsko. Jaz sicer o tem še ne vem nič, vem pa, da sta lena kot fuksa kar se tiče prestavljanja omar ;)

    OdgovoriIzbriši