Jogurtov preliv: nekaj žlic jogurta, žlička majoneze, malo manj žličke gorčice, špric balzamičnega kisa, sol, poper, bazilika, peteršilj, origano, česen, materina dušica.
Nadaljni potek: natrebiš solato, pogledaš v hladilnik in najdeš piščanca! Ga narežeš. Vidiš še jajčko ... jo skuhaš in na drobno narežeš. Žalostno ugotoviš, da ni več češnjevcev, zato pa najdeš eno malo kislo kumarco. Narežeš. Spomniš se, da je na balkonu še por - opereš in narežeš.
Posoda na sliki je moja najljubša posoda za solato. Takih je bilo polomljenih že en kup. Čakam, da grem v Prekmurje po tapravo.
Posoda na sliki je moja najljubša posoda za solato. Takih je bilo polomljenih že en kup. Čakam, da grem v Prekmurje po tapravo.
Super izgleda. Kaj pa boš v Prekmurju? Greš k lončarju v Filovce po novo? ;)
OdgovoriIzbriši