nedelja, 28. marec 2010

Helemaal niet

Težka glava, vneto grlo in poredni sinusi ... za nagrado pa vikend z nečaki. Sej jih imam neizmerno rada, ampak nisem jaz tip za otroke. Hvala bogu so že veliki. Na njihovo žalost pa sem jaz stroga okrog šole, odgovornosti in pospravljanja za seboj.

Malo me zebe, malo mi je vroče, v glavnem pa si želim prespati par dni, ker sem v obdobju tečnarjenja. O ja, vem razlog. Po vrhu vsega pa še na nikogar ne morem kazati s prstom ... razen nase. Torej, ne potrebujem kritikov, ker sem sama sebi najhujši. Morda pa rabim vajo iz odpuščanja - sama sebi, kakopak. Ob takem soncu pa si zaželim še leteče postelje, ali Aladina. Tudi tega, da ne bi tako mravljinčasto čutila ustne votline. Nimam pojma, kaj sem staknila.

Poleg tega me živcira še tista razdalja, ki bi jo v tem trenutku začarala v bližino. Pridi, pobožaj me po laseh, potem pa ti dam prost dan ... če zvečer prideš v mojo posteljo.

1 komentar:

  1. Po vrhu vsega pa še na nikogar ne morem kazati s prstom ... razen nase. Torej, ne potrebujem kritikov, ker sem sama sebi najhujši. Morda pa rabim vajo iz odpuščanja - sama sebi, kakopak.
    joj, sm se najdla tuki notr..

    OdgovoriIzbriši