ponedeljek, 26. november 2012

Kakšna sreča

Da so nam možgane oprale predsedniške volitve in samodržec Kangler. Kao. Teli si še gatk ne znajo oprat, kaj šele možgane. Za to je izvedenec kdo drug.

Ampak imamo pa vseeno kar srečo. Lahko bi imeli takšne kandidate kot jih imajo Čehi. Ali kot je rekel moj dragi prijatelj: Avstrijec, Japonec, Avatar in cela četica komunistov.

nedelja, 25. november 2012

Možganomor

Zadnjih nekaj tednov je gužvastično na vseh frontah. Včasih se preventivno naredim, da ne slišim, telefona itak ne slišim, če ga nimam pred nosom, nekatere stvari pa preprosto padejo iz glave. Seznami so samo daljši, vikendi se samo delajo, da pridejo, v resnici pa nimam nič od njih. Razen kakšnega poginulega psa sredi rojstnodnevnega kosila ali avtocesto na relaciji LJ -MB.

Ko pa si vzamem kak dan zase, si ga popestrim z lastno nerodnostjo in po tleh razmetavam biološke odpadke (hvala za izdelavo dragih bio razgradljivih vrečk, ki se raztrgajo v trenu oke) ali razbijam rože. Morda bi se morala dati prostovljno v prislini jopič in ždeti. Tako malo, da umirim čebele v riti in se nisem sposobna urediti in leteti v petih minutah.

V tem zoprnem novembru pa so še v moje najljubše cigarete začeli tlačiti mentol. Resno? Resno?!